Sæby Borgerforening fik<br> de små til at slå til katten

Sæby Borgerforening fik
de små til at slå til katten

25. februar 2017 - kl. 17:07 - af

Det var koldt, men de slog sig til varmen, alle de herlige børn, som deltog i borgerforeningens fastelavnsfest lørdag formiddag på Sæby Torv.

Det varede lidt, før der blev slået hul til lækkerierne inde i tønderne, men da først katten havde fået nok, væltede det ud med dejlige flødekarameller, som store og små hurtigt fik fordelt i mund, lommer og poser.

Efter de mange slag var der lækre fastelavnsboller og drikkevarer inde i varmen hos Nordjyske Bank på Sæby Torv, og så blev der ellers delt kroner og meget andet spændende ud til de dygtige og heldige.

Blandt de mange deltagere på torvet var en del gengangere, som havde indledt dagen med tøndeslagning og slikposer hos Meny Sæby i Vestbyen. Det var nøje planlagt, så de friske kunne nå at være med begge steder…

Der er flere billeder fra begge fastelavnsfester her.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Borgerforening fik
de små til at slå til katten'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER