Dagtilbuddene Aktiviteten<br> og Røret holder Sæby ren

Dagtilbuddene Aktiviteten
og Røret holder Sæby ren

23. februar 2017 - kl. 7:16 - af

De gode mennesker i dagtilbuddene Aktiviteten og Røret i Sæby har fået et nyt punkt på ugens program. Hver onsdag og fredag har de besluttet at hjælpe med at holde Sæby ren.

-Vi har lavet to skraldehold. Det ene tager udgangspunkt i området omkring Aktiviteten som ligger på Rebslagervej, og det andet hold tager udgangspunkt i området omkring Røret som ligger ved cirkuspladsen, fortæller socialpædagog Betina Højgaard Andersen, Handicapafdelingen Dagtilbud og Hjemmevejledning i Frederikshavn Kommune.

-Det er en rigtig god beskæftigelse, som giver mening, og resultatet ses med det samme, hvilket har stor betydning for vores borgergruppe.

Udtalelser fra borgerne er for eksempel: ”det er et godt arbejde” – ”Jeg er god til at hjælpe med at gøre Sæby pæn” – ”Skal vi ikke snart afsted igen?” – ”Jeg kan rigtig godt lide at hjælpe på skraldeholdet”.

Kommunens afdeling Park og vej har sørget for, at dagtilbudene både har fået sække, gule veste med teksten ”hold Danmark rent” og snappere til at samle skraldet op.

-Vi har selv investeret i en ophængt vægt, trækvogn, spande og handsker. Vi har nu været afsted siden midten af januar, og hver gang har vi samlet mellem fem og otte kilo skrald.

-Vi vil meget gerne opfordre byens borgere til at samle hundelorten op, når de er ude at lufte hunden. Der er utrolig mange hundelorte, og vi bruger lang tid på at vaske sko af efter hver tur, opfordrer Betina Højgaard Andersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dagtilbuddene Aktiviteten
og Røret holder Sæby ren'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER