FOA Frederikshavn holder<br> generalforsamling i marts

FOA Frederikshavn holder
generalforsamling i marts

22. februar 2017 - kl. 7:50 - af

FOA Frederikshavn, som også dækker Sæby-området, holder ordinær generalforsamling onsdag den 22. marts på Scandic The Reef i Frederikshavn.

Indskrivningen vil foregå fra kl. 17.30 og der vil være spisning mellem kl. 18.00-19.00.

Af hensyn til bestilling af mad skal du tilmelde dig senest torsdag den 16. marts kl. 12.00 her eller på tlf. 4697 1170.

Har du brug for at deltage i den fælles transport, som afdelingen arrangerer fra henholdsvis Skagen eller Sæby er det vigtigt at du meddeler dette når du tilmelder dig til generalforsamlingen. Afdelingen vil efterfølgende informere dig om opsamlingssted og tidspunkt.

FOA Frederikshavn har godt 3200 medlemmer. FOA Frederikshavn dækker geografisk Frederikshavn og Læsø kommuner. Herudover dækker afdelingen de Regionsarbejdspladser, der ligger i afdelingens geografiske område.

FOA har cirka 190.000 medlemmer fordelt på 41 afdelinger over hele landet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FOA Frederikshavn holder
generalforsamling i marts'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER