Foredrag, koncert og debat<br> om McCartney og The Beatles

Foredrag, koncert og debat
om McCartney og The Beatles

19. februar 2017 - kl. 0:02 - af

FOF Vendsyssel – din aftenskole – inviterer til en aften på grænsen af lidt af hvert og med fokus på noget fantastisk musik og nogle utrolige mennesker.

Det foregår fredag den 24. marts klokken 19 på grænsen af kommunerne Hjørring og Frederikshavn – i den lille flække Sæsings kulturhus – hvor publikum kan opleve koncert og fortælling om Paul McCartneys sangskrivning. Denne aften er et “must” for Beatles- og McCartney-elskere, og det er for alle aldre!

Paul McCartney skrev sammen med John Lennon de fleste Beatles-sange. De sidste 45 år har han haft en blændende solokarriere, og han er større end nogensinde. Få introduktion til kunstneren og sangene, og oplev en lang række af sangene fremført af The Beatrio.

Vi får både musikhistorie: McCartney fylder 75 i 2017, og et af sangskrivningens højdepunkter, Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band udkom for 50 år siden. Og vi får musik: The Beatrio ledsager Per Wiums fortælling med unplugged musik. Og vi får koncert med strøm, hvor alle fire musikere fremfører de bedste McCartney-sange fra især Beatles-årene, og også fra hans efterfølgende solokarriere.

Få det hele med og kom i god tid! Lækre hjemmelavede sandwicher, øl og vand kan købes fra klokken 18.

For billetter – klik her.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag, koncert og debat
om McCartney og The Beatles'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER