Lars Oldager: SF i valg panik, eller ?

Lars Oldager: SF i valg panik, eller ?

17. februar 2017 - kl. 10:59 - af

SF´s Christina Lykke Eriksen skriver i sit seneste læserbrev, at Borgmesteren og DF`s repræsentant i BUU er gået i valg-mode. Det forholder sig nu ikke sådan. Man kan mene hvad man vil, om Borgmesteren.
I denne sag om skoler og Børn, har Borgmesteren stillet op og taget imod meget kritik for Bæredygtigt Børneområde (BBO), faktisk flere gange, end SF har.

DF stemte imod BBO, men har siden vedtagelsen, arbejdet aktivt med at skabe de ønskede forandringer, som lærer, elever og forældre har givet udtryk for der skal til.
BBO er komplekst, men Vi er ikke berørings angste, og vil gerne fremrykke evalueringen.

DF hilser Socialdemokraterne velkomne, når vi sammen siger, der er en klar holdning til og et stærkt ønske om, at vi skal lytte til og sørge for ro på området, når forholdene og kravene igen, matcher de ansatte og eleverne. Det giver det bedste udgangspunkt for at trivslen kan vokse.

Vi kan ikke som det er nu, stille os tilfredse med at evalueringen først kommer til næste vinter, når en så markant del af elever og medarbejdere ikke trives fuldt ud. Det ønsker DF sammen med Borgmesteren, at gøre noget ved, b.la ved at fremrykke evalueringen.

Hvis SF i stedet for at forsvare sig på dialogmøderne, havde lyttet mere, ville interessen for at forandre, sikkert være større.
Stemningen blandt forældre og ansatte er ikke mildnet efter, at SF´s formand for BUU på KL topmøde fortalte om de mange succeser og besparelser der var rullet igennem i Frederikshavn, på Børne og skole området.
DF mener ikke, at rullende skolestart og alders integreret undervisning alene er vejen frem. Det har vist sig, at være svært at få det til at køre ens på alle skole afdelinger. DF mener at skole-/dagtilbudsdistrikterne selv skal bestemme mere. De skal have muligheden for, at tilpasse sig lokale forhold og ønsker. Bedst kunne være, at det var valgfrit om man ønskede rullende skolestart og alders integreret undervisning eller ej. Der er økonomi i spørgsmålet, udfordringen er at se, hvor meget eller hvor lidt, det reelt har givet af besparelser at gennemføre de to parametre.

DF vil stadig arbejde for, at få evalueringen fremrykket, Vi vil være med til at sørge for, at områdets udfordringer, fejl og mangler er ordentligt afdækkede før det nye byråd tager over. De skal fra start, have grundlaget for at træffe ordentlige og rigtige beslutninger. DF mener ikke, at der er tid nok, hvis vi venter med evalueringen, som SF vil.

DF mener, at det specielt, er SF´s ansvar som formand for udvalget, at gå forrest med rejst pande og med arbejdshandskerne på. Men det ser ud som om at formanden for BUU er gået i valg-panik, siden SF bringer disse udtalelser og siden formanden først nu, 3,5 år inde i perioden, har fået ideen om mødetider med borgere.

– Så kan man da snakke om valg-iver og popularitetspolitik.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lars Oldager: SF i valg panik, eller ?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER