Frøken Friggas fornemmelse<br> for sommerfugle-strik

Frøken Friggas fornemmelse
for sommerfugle-strik

15. februar 2017 - kl. 0:11 - af

Pernille Frigga fra Frigga Strik i Vestergade i Sæby har taget hul på tre aftner med strikke-café på biblioteket i Sæby. Vi har bedt hende levere en situationsrapport fra mandagens strik, hvor der også dukkede en enkelt mand op. Det viste sig dog, at han var gået forkert, så han gik igen:

Med sommerfugle i maven havde jeg første strikkecafe i går på biblioteket. Sommerfuglene skyldtes faktisk mest, jeg var bange for, der ikke kom nogen deltagere, fordi der var nogle store arrangementer/møder i byen… plus folks forkærlighed for den danske tv-serie Badehotellet.

Biblioteket var på ingen måde overfyldt, men hold da op vi hyggede, dem vi var. Jeg er vant til at være i butikken og afholde arrangementer, så biblioteket var en super afveksling, og dejligt sted at være.

Deltagerne ville rigtig gerne have lidt undervisning til strikkecaféen. Den 6. marts bliver der vist, hvordan man strikker med “magic loop” i stedet for at sidde med strømpepinde.

Den 3. april gennemgår jeg kort, hvordan man laver et strikkedesign udfra en strikkeprøve. Altså laver et strikkedesign, som passer til din egen krop.

Glæder mig rigtig meget til næste gang og er igen vildt spændt på, om der er opbakning om arrangementet.

Ikke de mest fantastiske billeder, men det var vildt hyggeligt…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frøken Friggas fornemmelse
for sommerfugle-strik'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER