Det går godt for Sæby<br> Familie- og Firmabowling

Det går godt for Sæby
Familie- og Firmabowling

13. februar 2017 - kl. 6:37 - af

Sæby Familie- og Firmabowling, som indtil for et halvt år siden var hjemmehørende i Sæby Bowling, har siden etableret sig i bowlingcentret Terminalen i Frederikshavn.

-Og hvordan er det så gået siden flytningen fra byen. På facilitetssiden er det jo blevet til en rentabel forretning, frem for som tidligere, så for os, der gerne bowler, ser fremtiden positiv ud, fortæller Hasse Christensen fra Sæby Familie- og Firmabowling.

SFFb Sæby valgte ved flytningen at skære to tredjedele af afdelingen væk af økonomiske årsager og koncentrerer sig således fremadrettet om den landsdækkende turnering og de ugentlige klubaftener, som foregår hver onsdag fra klokken 19 til 20.30, hvor alle er velkomne til at deltage, øvede som uøvede.

-Vi har i indeværende sæson to hold tilmeldt Dansk Bowling Unions turnering i Region Nord. Begge hold er repræsenteret i top tre, hvilket vi da naturligvis er stolte af.

I den forgangne weekend har begge klubbens hold været ude i en dobbelt runde. Senior Nord 1 har lørdag været på besøg i Hjørring Bowlingcenter og vandt her 8/2 med keglefald på 694 imod 2366 over Hjørring BC 1. Topscorer for Sæby var her Kurt Kristensen med 717 kegler i 4 serier.

Søndag tog holdet imod ACH Løkken på hjemmebane. Også de måtte se sig slået af Sæby teamet med hele 10/0 med keglefald på 2849 imod 2080 fra ACH Løkkens side.

På Sæby´s hold skal alle fire spillere fremhæves, da de spillede op til deres yderste. Fra venstre på billedet er det Kurt Kristensen med 703 kegler, Christof Dzicdriz med 710 kegler, Kent Gress-lehner med 729 kegler og Alex Jensen med 707 kegler.

Senior Nord 2 holdet var i Skagen lørdag, hvor de tog ikke mindre end 10 point med hjem. 10/0 blev det til med et keglefald på 2591 over BK Skawbo´s 2238. Dagens topscorer blev Inger Jensen med 693 kegler.

Søndag måtte holdet dog se sig slået med 4/6 af holdet fra Løkken. ACH Løkken 2 vandt 6/4 med et keglefald på 2481 imod Sæby´s 2468 kegler, så der var tale om de små marginaler til Løkkens fordel.

Topscorer søndag blev Jan Jensen med 688 kegler i 4 serier. Desværre foreligger der ikke et foto at holdet, men det skal her nævnes at de er Jan Jensen, Henning Frederiksen, Inger Jensen, Jytte E. Christensen, Helle Gilarska og Bent Kristensen.

Den aktuelle stilling i begge puljer kan ses her:

Hold – Kampe – Vundne – Pointscore – Kegler
4-mands Open Nord 1
1. SFFb-Sæby 1:   11 – 11 – 101 – 101-9 – 30552
2. BK 98 1:            10 – 8 – 76 – 76-24 – 24886
3. BKC Aalborg 1:  8 – 4 – 50- 50-30 – 19691

4-mands Open Nord 2
1. BBKL 1:                10 – 8 – 80 – 80-20 – 25499
2. SFFb-Sæby 2:     10 – 8 – 70 – 70-30 – 24786
3. Stars & Strikes 1:  9 – 5 – 58 – 58-32 – 22666

Resultaterne er hentet på www.bowlingportalen.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det går godt for Sæby
Familie- og Firmabowling'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER