Unge fra EUC Nord vandt<br> iværksætter-konkurrence

Unge fra EUC Nord vandt
iværksætter-konkurrence

10. februar 2017 - kl. 6:52 - af

Unge fra EUC Nord var i front, da flere unge nordjyder brillerede ved en storiværksætterkonkurrence i Odense torsdag.

De nordjyske hold satte sig simpelthen på både første-, anden- og tredjepladsen i den såkaldte BizzMart-konkurrence ved National Entreprenørskabsmesse i Odense.

Her præsenterede 575 elever fra ungdomsuddannelser i hele Danmark deres ideer for erfarne erhvervsfolk, og de dystede på blandt andet produktudvikling, markedsføring og økonomi.

I BizzMart-konkurrencen løb holdet Norden fra EUC Nord med sejren for deres idé om bæredygtige designmøbler, som er lavet af lokale naturmaterialer og uden brug af animalske produkter, så stolene også kan bruges af veganere.

– Det er så fedt, og vi havde slet ikke turde drømme om, at vi nu skal ud og konkurrere mod andre fra Europa. Det er lige pludselig meget virkeligt – og nu har vi også fået produceret en rigtig stol og ikke bare en prototype. Vi har haft lyst til det her, siden vi var små, så det her er virkelig en drøm for os, lød det fra gruppen, da de vandt og fik overrakt en check på 5000 kroner sponsoreret af Odense Kommune.

Se meget mere på TV2 Nord ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Unge fra EUC Nord vandt
iværksætter-konkurrence'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER