Sæbys håndbolddamer tabte<br> til ligareserver i Ikast

Sæbys håndbolddamer tabte
til ligareserver i Ikast

6. februar 2017 - kl. 12:45 - af

Sæby Håndbold Klubs damer i 2. division måtte rejse hjem med et nederlag på 26-29 til FC Midtjyllands liga-reserver.

Træner Kim Sørensen er skuffet og fortæller:

-Vi var søndag på besøg hos FCM ligareserver, og jeg må bare sige, at hvis jeg har været skuffet over de sidste par nederlag, vi har haft, var det i dag den største skuffelse.

Vi måtte undvære Sabina Bruun, der vred over på foden torsdag og ikke kunne løbe under opvarmningen i dag.
Men kampen starter fint vi kommer foran 6-2 i første halvleg og er virkelig i teten, men brænder desværre 6-8 100 procent chancer på ganske kort tid, og kunne faktisk have lukket kampen efter 25. minutter, men i stedet får de kontakt igen i slutningen af halvlegen og går til pause føring med 16-15.

I 2. halvleg følges vi egentligt rimeligt ad, Ikast går frem og mandsopdækker Mette Kjærsgaard, og derefter går vi helt i sort og får ikke spillet sammen men leverer en masse enkeltsmands præstationer, som de får lukket ned, så der aldrig kommer flow i vores spil.

Det ender med, at Ikast vinder kampen 29-26,. Vi er desværre pressede, når vi bliver udsat for mandsopdækninger så det skal vi helt klart have løst. Nu har vi spilpause frem til 26. februarm hvor vi hjemme i Sæby Fritidscenter møder Hornbæk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys håndbolddamer tabte
til ligareserver i Ikast'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER