Venstre inviterer til debatmøde<br> om skolestrukturen i Sæby

Venstre inviterer til debatmøde
om skolestrukturen i Sæby

4. februar 2017 - kl. 5:14 - af

Venstre i Sæby-Volstrup holder i forbindelse med generalforsamlingen et debatmøde vedrørende skolestrukturen i Sæby, da emnet ligger en del borgere i Sæby på sinde, som Venstre formulerer det.

Debatmøde om skolestrukturen i Sæby handler blandt andet om:

Et bredt flertal i Byrådet vedtog i efteråret 2014 en ny børne- og skolestruktur, ”Bæredygtigt Børneområde”, hvilket blandt andet medførte, at eleverne i Sæby blev fordelt med de mindste årgange på Sæby Skole og de ældste på Sæbygaardskolen.

Der har før, under og ikke mindst efter vedtagelsen af den nye opdeling været stor debat blandt en række bekymrede forældre og borgere i Sæby.

-I et forsøg på at få klarhed over omfanget af udfordringerne som delingen har medført inviterer Venstre i Sæby-Volstrup til et offentligt debatmøde om skoledelingen i Sæby mandag den 13. februar klokken 19.30 i Sæby Fritidscenter.

Det oplyser Michael Brandt Bertelsen, som er Venstre-kandidat til byrådet i Frederikshavn. Der er kommunalvalg tirsdag den 21. november 2017.

-På mødet vil der være repræsentanter med for Byrådet, der står bag beslutningen om ”Bæredygtig Børneområde”. Vi håber, der er mange, som vil tage imod muligheden for at debattere face to face om, hvilken skole vi ønsker i fremtidens Sæby, siger Michael Brandt Bertelsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre inviterer til debatmøde
om skolestrukturen i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER