Lastbiler for børn besøger<br> Regionshospital Nordjylland

Lastbiler for børn besøger
Regionshospital Nordjylland

4. februar 2017 - kl. 0:55 - af

Går du med en lille trucker i maven, så kom forbi Regionshospital Nordjylland i Hjørring lørdag den 11. februar fra klokken 10-12. Her besøger foreningen ”Lastbiler for børn” og deres store køretøjer hospitalet.

Arrangøren Søren Møller Jensen regner med omkring 17 lastbiler. Det er en event, hvor børnene for en stund kan få lov at glemme sygdom og bare komme op og se og lege i de store bilers førerhuse, hygge sig med familien med mere.

Lastbilerne samles ved Ingvardsens Transport på Mandøvej og kører derfra samlet til hospitalet klokken 9.40, hvor de holder på p-pladsen, der har indkørsel fra Bispensgade. P-pladsen er i dagens anledning spærret for andre. De har fået lov af hospitalsledelsen til også at vise, hvad deres horn kan…

Børneafdelingen har inviteret deres patienter og tidligere indlagte, men andre fra byen med små purke eller prinsesser, der er vilde med store biler, må også gerne kigge forbi. Omkring klokken 11.15 bliver der fastelavnstøndeslagning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lastbiler for børn besøger
Regionshospital Nordjylland'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER