Sæbys håndbolddamer<br> spiller hjemme søndag

Sæbys håndbolddamer
spiller hjemme søndag

28. januar 2017 - kl. 12:39 - af

Sæby Håndbold Klubs damer i 2. division spiller søndag klokken 15 i Sæby Idrætscenter mod Team Vesthimmerland. Træner Kim Sørensen fortæller:

-Så er tiden kommet til en hjemmebane kamp igen efter to kampe i Århus, som vi begge taber. Det er ved at være tid til, at vi skal på tavlen igen.

Sæby er placeret midt i rækken på en 7. plads med 13 point for 14 kampe, mens Team Vesthimmerland er nummer 9 med 8 point – en smule for tæt på nedrykningspladserne, hvor sæbynitterne har mere afstand.

-Vi taber 29-34 til rækkens tophold fra AGF i sidste kamp, hvor jeg synes, vi spiller en fin angrebskamp, men det er klart, når vi scorer 29 mål på udebane, skal vi også kunne vinde sådan en kamp, siger træneren.

-Så kampen søndag skulle gerne vise, at vi er ved at være oppe i gear igen og klar til at tage imod Vesthimmerland. Det er et hold, som kommer til Sæby med en stor sejr i ryggen mod Kristrup, så vi skal spille op til vores bedste for at kunne få noget med fra kampen.

Hermed ønsker jeg tilskuere, spillere og trænere fra Vesthimmerland samt dommere velkommen til Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys håndbolddamer
spiller hjemme søndag'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER