Sæby Basket gjorde det<br> flot ved Lystrup Cup 2017

Sæby Basket gjorde det
flot ved Lystrup Cup 2017

27. januar 2017 - kl. 1:19 - af

Sæby basket havde succes i Aarhus i den landsdækkende Lystrup Cup med U12 drenge og U-12 piger

U12 Drengene fik en vanskelig start i en hård pulje. Der var lidt nerver på i første kamp, og den endte desværre med et snævert nederlag til Lystrup på kun 3 point.

Næste kamp var mod SISU fra København, et meget dygtigt hold, som efterfølgende endte som finalevindere i årets Lystrup cup. Her her var nerverne faldet til ro, og vores drenge spillede et brag af en kamp. Trods det gode spil kunne Sæby dog ikke vinde kampen, der endte med en sejr til SISU på kun 10 point.

Efter de indledende kampe, hvor Sæby ikke gik videre, mødte drengene placeringskampe Falcon og SISU 2 , begge københavnerhold. Disse kampe endte med flotte sejre til et velspillende Sæby hold, og det var en stolt træner som søndag eftermiddag kunne konstatere, at drengene fra Sæby godt kunne bide skeer med flere af de fremtrædende hold fra Storstaden.

Sæbys U12 piger deltog i Lystrup Cup. Pigerne spillede 4 kampe i alt. I de indledende runder blev det desværre til to nederlag, og pigerne gik heller ikke videre fra den indledende runde.

I de efterfølgende placeringskampe blev det til en uafgjort kamp og sluttelig en sejr – med efterfølgende sejrsdans. Pigerne havde en fantastisk basketweekend, og de er allerede klar til Lystrup Cup 2018.

Alle spillerne havde haft et brag af en weekend! Der er blevet spillet bold, hygget, grinet, tumlet, set film og spist masser af slik og chips.

Og selvfølgelig også set og spillet en masse basket. Alt i alt en fantastisk weekend, hvor Sæbys unge spillere endnu engang fik sat Sæby på Danmarks kortet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Basket gjorde det
flot ved Lystrup Cup 2017'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger