Ejerne: – Vi ønsker kun det<br> bedste for Sæby Søbad

Ejerne: – Vi ønsker kun det
bedste for Sæby Søbad

25. januar 2017 - kl. 14:29 - af

Ejerne Marie og Lars Dannervigs ønske om at lave boliger i Sæby Søbads Centerbygning deler vandene i Sæby, hvor SæbyAvis.dk’s artikel kommenteres flittigt.

Ejerne af Søbad husene tæt ved Centerbygningen er organiseret i en ejerforening, som vil bevare et samlet Sæby Søbad Feriecenter med aktiviteter relateret til restaurationsdrift, konference aktiviteter, turisme eller lignende.

Ejerforening siger klart nej til centerbygningens ejers planer om at omdanne bygningen til flere boliger og har gjort indsigelse til kommunen.

På Facebook skriver ejerne af Centerbygningen, som har stået tom længe, Marie og Lars Dannervig:

Kære Sæby borgere. Det er vigtigt for os at gøre opmærksom på, at vi hele tiden har vurderet at den bedste løsning har været at kunne bibeholde centerbygningen med fællesfaciliteterne i en uændret drift som tiltænkt da feriebyen blev bygget.

Men desværre er restaurantdrift en så stor udfordring økonomisk, at ingen har ønsket at hverken købe, forpagte eller leje. Nybolig Erhverv har forsøgt igennem de sidste 4 år uden held. Vi har stor forståelse for de mange gode argumenter for at centerbygningen skal bevares i sin nuværende form, men ingen ønsker løfte opgaven økonomisk.

Vi ønsker kun det bedste for Sæby Søbad og hele området og har meget stor respekt for det smukke udtryk området har. Vi frygter naturligvis at der intet sker og vi ikke for lov til at udvikle området, så alle dermed bliver tabere og ejendommen fremover vil stå som en spøgelsesbygning på en af Sæbys smukkeste steder.
Venlig hilsen Marie og Lars Dannervig

Hertil kommenterer Jane Sand: Så er prisen måske sat forkert. At bygge helårshus der, vil efter min mening være en ren katastrofe for byen. Det er vel også ejers opgave, at vedligeholde bygningerne.

Søren Vintervad Christensen: Hellere en tom bygning, end bestyrelsen får naboer. Hvis de er så gode til at drive restaurant, så forstår jeg ikke hvorfor de ikke selv åbner en på stedet!

Helle Gresslehner: Ja. Jeg forstår det ikke. Er selv Sæby nit. Det er da bedre der er liv dernede end det står tomt og falder fra hinanden. hvis ejerforeningen er så interesseret i at bevare den bygning. Så syntes jeg de selv skal overtage den og drive den selv.

Jane Sand: Tommel op til Ejerforeningen Sæby Søbad. Håber der bliver lyttet.

Erik Frost: kommer der først lejligheder der nede varer det ikke længe så bliver der vel også privat strand foran, håber ikke kommunen giver tilladelse, bevar det som det er eller riv det ned.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ejerne: - Vi ønsker kun det
bedste for Sæby Søbad'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER