Sæby Fritidscenter vil være<br> en større del af bylivet

Sæby Fritidscenter vil være
en større del af bylivet

22. januar 2017 - kl. 0:28 - af

Sæby Fritidscenter & Hostel SFC vil i 2017 sætte forskellige event på plakaten og præsenterer som den første aktivitet to aftner med mulighed for at høre om noget så alvorligt som testamente, eller hvordan du eller dine børn er forsikret i fritidslivet.

Det er helt gratis og tager blot en time. Vi håber at rigtig mange vil tage imod dette tilbud og glæder os til, at Sæby Fritidscenter i 2017 kan blive en større del af det lokale byliv og tilbyde oplevelser med indhold, lyder det fra Team SFC.

Sæby Fritidscenter og advokatfirmaet HjulmandKaptain inviterer til gratis “juridisk pausegymnastik” den 8. februar og 15. februar – begge dage fra klokke 17.00-18.00.

Helle Mørch Sørensen og Marianne Fruensgaard, som begge bor i Sæby, er advokater hos HjulmandKaptain i Frederikshavn.

Helle vil fortælle om, hvordan du passer godt på din familie juridisk. Få for eksempel mere at vide om forholdene ved arv og testamente, hvem der får dine pensioner, hvis du dør, og arver jeres børn, hvis I ikke er gift. Det er rart at få styr på forholdene, så I undgår situationer som i “Arvingerne” og “Til arven os skiller” – to udsendelser, der lige nu kører på DR1.

Marianne vil blandt andet fortælle om personskadeerstatning, herunder hvordan du er sikret, hvis dit barn kommer til skade under en håndboldkamp. Kan du f.eks. få erstatning, hvis du kører sammen med en anden forælder på SFC’s parkeringsplads, mens du venter på, at din datter er færdig med springgymnastik? Hvad hvis du kommer til skade på skituren?

Dette og mange andre spørgsmål står Helle og Marianne parate til at hjælpe dig med. Deltagelse er gratis – Mød blot op

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Fritidscenter vil være
en større del af bylivet'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER