LandboNord holder årsmøde<br> med positiv udvikling

LandboNord holder årsmøde
med positiv udvikling

20. januar 2017 - kl. 0:18 - af

LandboNord holder årsmøde onsdag 8. februar klokken 9– 15 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.

De tre rådgivningsvirksomheder, LandboSyd, LandboNord og LMO, præsenterer i begyndelsen af februar de første regnskabstal for 2016 samt aktuel prognose for 2017 på grundlag af et solidt datamateriale.

Dansk landbrug får i begyndelsen af februar et præcist og aktuelt billede af økonomien i erhvervet, når de første solide regnskabsresultater for 2016 bliver præsenteret og analyseret af LandboNord, LMO og LandboSyd.

Omkring 250 regnskaber ligger til grund for en grundig analyse, som offentliggøres og kommenteres på regnskabsmøder i Viborg, Søften, Horsens, Vrå og Aabenraa. Med udgangspunkt i materialet er der udarbejdet prognoser for udviklingen her i 2017 inden for de forskellige driftsgrene.

-Materialet bygger på et solidt datagrundlag fra alle tre rådgivningsvirksomheder, og vi er glade for at præsentere et præcist billede af, hvordan danske landmænd er kommet økonomisk ud af 2016. Dermed har vi et godt udgangspunkt, når vi laver prognoser for indeværende år, fortæller chefkonsulent Anne-Mette Søndergaard, LandboNord.

Positiv udvikling
-2016 var præget af en dyb nedtur for mælkeproducenterne, men priserne udviklede sig positivt i de sidste måneder, og de økologiske mælkeproducenter fik et stort prishop.

-Svineproducenterne kan også glæde sig over gode prisrelationer, og det bliver spændende at se, hvordan udviklingen afspejler sig i regnskabsresultaterne og prognoserne, siger udviklingsdirektør i LandboSyd, Anders Andersen.

Skal forberede sig
-Der er ingen tvivl om, at hver eneste landmand fortsat skal være obs på sin konkurrenceevne på henholdsvis mælk, korn eller svin, for fremstillingsprisen er alfa omega for alle. For mange landmænd er det utroligt vigtigt at bruge det forgangne års regnskabstal til at forberede sig så godt som muligt på udfordringerne og mulighederne i 2017, siger Carsten Kragh Paulsen, chef for virksomheds- og produktionsøkonomi i LMO.

Regnskaberne er nøje udvalgt for at give et realistisk billede af den økonomiske situation i landbruget, og der kan sammenlignes direkte med resultaterne fra året før.

Årsmødeplan
LMO
Tirsdag 7. februar kl. 19 – 22.00: LMO, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens
Tirsdag 7. februar kl. 19 – 22.00: LMO, Museumsvej 1, 8305 Samsø (videolink)
Onsdag 8. februar kl. 13 – 16.00: LMO, Trigevej 20, Søften, 8382 Hinnerup
Onsdag 8. februar kl. 19 – 22.00: LMO, Asmildklostervej 11, 8800 Viborg

LandboNord
Onsdag 8. februar kl. 09.00 – 15.00: Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9760 Vrå.

LandboSyd
Onsdag den 8. februar kl. 19 – 21.45 på LandboSyd, Aabenraa.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LandboNord holder årsmøde
med positiv udvikling'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER