Mange fra Sæby har smagt<br> på Bones i Frederikshavn

Foto: Benny Wæhrens

Mange fra Sæby har smagt
på Bones i Frederikshavn

19. januar 2017 - kl. 0:13 - af

Bones Frederikshavn som på ganske kort tid har fået mange gæster fra Sæby og fodfæste ikke kun i havnebyen men også i hele oplandet, får nu en lokal pige som medejer.

De tre franchisetagere Ole Søndergård, Kenneth Pedersen og Jacob Krüger indlemmer nu den 25 årige Nicholine Lærke Nielsen i ejerkredsen.

-Nicholine var, inden vi åbnede i Frederikshavn, souschef på vores restaurant i Hjørring, og har siden åbningen i Frederikshavn i marts 2016 været daglig leder her. Vi vil gerne påskønne Nicholines flid, loyalitet og ikke mindst hendes evner.

-Vi vil meget gerne arbejde sammen med Nicholine i mange år endnu. Derfor har vi afgivet en ikke uvæsentlig del af anparterne til hende, som en anerkendelse af hendes store indsats. At Nicholine er født, opvokset og bosiddende i byen og således har et indgående lokalkendskab, har blot gjort vores beslutning endnu nemmere, siger Ole Søndergård

-Hun er hamrende dygtig, vellidt af både ansatte og gæster, og det er ikke mindst Nicholines fortjeneste, at Bones Frederikshavn på rekordtid er blevet en af områdets foretrukne restauranter. Starten i Frederikshavn har været rigtig fin, og vi har gæster ikke kun fra byen, men fra hele kommunen.

-Vi kan eksempelvis tydeligt mærke, at vi har rigtig mange gæster fra Sæby, ligesom skagboer også gerne tager turen til Bones Frederikshavn, fortæller Ole Søndergård.

-Jeg er selvfølgelig rigtig rigtig glad og stolt over, at jeg nu er del af ejerkredsen på Bones Frederikshavn. Jeg har arbejdet sammen med Ole, Kenneth og Jacob i tre år, og jeg tager det som et kæmpe skulderklap, at de nu afgiver nogle af deres aktiver til mig.

-I dagligdagen vil det ikke ændre noget, da jeg fortsat i samarbejde med vores fantastiske personale og Ole, vil gøre alt for at give vores mange gæster fra hele kommunen en dejlig oplevelse når de besøger os, siger den nyudnævnte medejer af Bones Frederikshavn Nicholine Lærke Nielsen

Den daglige drift vil som hidtil blive styret restaurantchef Nicholine Nielsen i tæt samarbejde med direktør og indehaver Ole Søndergård.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange fra Sæby har smagt
på Bones i Frederikshavn'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER