Husk skatten når du køber<br> eller sælger din bolig

Husk skatten når du køber
eller sælger din bolig

19. januar 2017 - kl. 0:22 - af

Louise Riise fra EDC Jensen & Riise fortæller, det er vigtigt at opdatere sin skat. Der er mange ting at holde styr på, både når man køber og når man sælger sin bolig. Både som boligkøber og -sælger er der meget at tænke på, mens man er midt i at købe og sælge og flytte.

Vi gør vores allerbedste for at hjælpe vores købere og sælgere nemmest igennem processen med salg, køb og flytning – og foretager i den forbindelse også aflæsninger for vores kunder, og sørger for at få dem indberettet.

En af de ting, som vi ikke kan indberette for vores kunder er skatten – og netop skatten er måske ikke lige det første, man tænker på efter sådan en flytteproces.

Men det er faktisk en god ide at huske at opdatere sin skat med det samme, så man undgår at skulle betale en eventuel restskat, når året er slut. Som en service går EDC Kæden nu ud og informerer om det på landsplan.

Når du køber ny bolig, optager du højst sandsynligt et boliglån, som du kan få fradrag for. Samtidig skal du til at betale ejendomsværdiskat. Når du sælger din bolig, ændrer dine boliglån og din ejendomsværdiskat sig sandsynligvis også.

Dette bliver ikke automatisk tilføjet din forskudsopgørelse, og derfor bør du opdatere den. Ellers bliver det først regnet ind i din skat, når året er slut, og du risikerer derved at skulle betale en restskat.

Se, hvordan du gør på skat.dk/bolig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Husk skatten når du køber
eller sælger din bolig'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER