Gamle Sæbyfilm er et hit<br> og vises igen søndag

Gamle Sæbyfilm er et hit
og vises igen søndag

13. januar 2017 - kl. 13:34 - af

Der er stor interesse for at se film fra gamle dage i Sæby, og en succes bliver gentaget. Da arrangørerne i efteråret viste gamle Sæbyfilm i Retfærdigheden, var interessen så stor, at der blev planlagt en ekstra forestilling søndag den 15. januar.

Det er igen foreningen Retfærdighedens Venner, Sæby Borgerforening og Kystmuseet Sæby, der står for arrangementet, og viser nogle af de gamle Sæbyfilm fra arkivet frem. Da filmene blev vist i efteråret var der så stor tilslutning, at flere måtte gå forgæves.

Det bliver der således rådet bod på nu, hvor filmene genudsendes, så de, der gik forgæves, og andre også kan få sig en hyggelig filmeftermiddag. Det er således de samme film, der er på programmet igen, for at give alle muligheden for at se med.

Det drejer sig om de gamle turistfilm fra 1930erne, hvor turistforeningen fik lavet en film, der viste de bedste sider frem fra Sæby og omegn. Efter en pause, hvor Vennerne serverer kaffe og kage, vil filmen fra købstadsjubilæet i 1974 blive vist.

Begge film vil vække glædelig genkendelse fra tidligere tiders Sæby, hvor man kan genkende meget, men også følge forandringer. Navnlig filmen fra 1974 plejer at vække minder, da den trods alt ikke ligger længere tilbage end at mange genkender personer eller måske endda vil kunne se sig selv på film.

Sæbyfilm
Søndag den 15. januar kl. 14.00
Retfærdigheden, Algade 14, Sæby
Pris, kr. 50,-

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gamle Sæbyfilm er et hit
og vises igen søndag'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER