Hørby Efterskole i pudekamp<br> på Vendsyssel Teater&

Hørby Efterskole i pudekamp
på Vendsyssel Teater&

10. januar 2017 - kl. 1:19 - af

Vendsyssel Teaters foyer blev mandag afprøvet, om den kunne holde til en pudekamp mellem Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole i Hjørring og Hørby Efterskole, som i øvrigt begge har åbent hus onsdag aften. Hørby Efterskole har stort fokus på teater og har derfor indgået et tæt samarbejde med Vendsyssel Teater i Hjørring.

Pudekampen var naturligvis for sjov og for at få omtale, men også for at understrege, at der i det nye hus midt i Hjørring også kommer til at ske meget andet spændende end teater – derfor kalder de det & altså plus teater.

Der vil være åbent i teatercaféen fra klokken 10-22 med mulighed for at få lækkert mad, kaffe og kage og gode drikke Hos Uffe – Teater Caféen.

-Vi kan efter pudekampen glæde alle med, at foyeren bestod prøven. Så nu er den klar til åbningen på lørdag. Tak for fair kamp, siger eventkoordinator Pia Mourier fra Vendsyssel Teater&, der åbner med et brag af en fest på lørdag den 14. januar.

Alt indendørs er udsolgt, men der foregår også en masse spændende rundt om i Hjørring og på pladsen uden for Vendsyssels nye teater på Banegårdspladsen 4 i Hjørring. Se meget mere her.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Efterskole i pudekamp
på Vendsyssel Teater&'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER