Flotte resultater af de unge<br> fra Sæby Badmintonklub

Flotte resultater af de unge
fra Sæby Badmintonklub

9. januar 2017 - kl. 15:00 - af

Pigerne og drengene fra Sæby gjorde det fantastisk flot til stort badmintonstævne i Aars, hvor der var spillere repræsenteret fra hele Jylland. Nogle af Sæby Badmintonklubs forholdsvis nye piger forstod også at sætte deres fodaftryk på sejrspodiet.

Dicte Jensen træner flittigt, og man møder hende tit i Badmintonklubbens hal uden for de egentlige træningstider. Hendes store indsats har båret frugt, idet hun fik bronzemedalje i U13D damesingle.

Som om det ikke var nok, så spillede Dicte sammen med klubkammeraten Kristine Jensen i U13D damedouble, og de to fik arbejdet sig frem til en flot sølvmedalje. Selv om de to piger smiler til dagligt, så blev smilene bestemt ikke mindre efter weekendens indsats.

De to piger har trænet badminton i ca. et halvt års tid, og gør sig allerede flot bemærket til stævner, det er flot arbejde. Hvad mon det kan blive til i fremtiden?

På herresiden har Sæby Badmintonklub et erfarent makkerpar i U13C herredouble. Nikolaj Jensen og Jacob Lindegaard gik simpelthen hele vejen til en helt forrygende flot guldmedalje. De to knægte har trænet og spillet sammen i årevis, og det har stor betydning, når kampene bliver tætte, og det bliver hårdt.

Oprykning i hus
Og så er det lige det med Jacob Lindegaard. Han vinder nemlig også hele U13C rækken i herresingle, hvor der var rigtig mange deltagere.

Antallet af deltagere i en række man vinder, er afgørende for, hvor mange point man får til ranglisten. Og Jacob har nu så mange point på ranglisten, AT HAN RYKKER LIGE PLADASK ET NIVEAU OP TIL B-RÆKKEN. Stort tillykke til Jacob, og vennerne fra Sæby Badmintonklub.

En anden spiller fra Sæby er Nikolaj Blunck, som nu repræsenterer Skagen Badmintonklub. Nikolaj spiller i U15 A, og fik sølv i herresingle efter en finale mod en Holstebrospiller. Kampen var så hård, at der måtte lægges ekstra drikkepauser ind. I herredouble er Nikolaj svær at slå når han spiller sammen med sin makker Noah Ludvigsen fra Vejle. Guldmedaljer i herredouble.

I mixdouble blev det også til guld til Nikolaj. I mix spiller han sammen med Pernille Blok fra Vodskov.

Så alt i alt, så har badmintonsportens unge repræsentanter fra Sæby, gjort det rigtig flot i weekenden. Stort tillykke til de unge mennesker.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flotte resultater af de unge
fra Sæby Badmintonklub'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER