Opfordring til politikerne:<br> Gør noget ved skolestruktur

Opfordring til politikerne:
Gør noget ved skolestruktur

4. januar 2017 - kl. 0:08 - af

Der kunne være mange stemmer i at arbejde for at ændre skolestrukturen i Frederikshavn Kommune, antyder Vibeke Hesthaven Jensen i en kommentar til en af vore artikler om det kommende valg.

Lad os se nogle Sæby-politikere der vil kæmpe for vores by og børn. Kæmpe for ændring af den frygtelige skolestruktur der skaber mistrivsel og skræmmer tilflyttere væk. Der er masser af stemmer her i byen til en kandidat der tager kampen op.

SæbyAvis.dk har taget hul på optakten til Kommunalvalget tirsdag den 21. november 2017. Alle er meget velkomne til at være med – send en mail til redaktionen.

En kommentar til “Opfordring til politikerne:
Gør noget ved skolestruktur” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Opfordring til politikerne:
Gør noget ved skolestruktur”

  • Vibeke Hestehaven Jensen hvad er der galt med skolestrukturen? Vi er da mange der syntes rigtig godt om den. Den rullende skolestart tilpasser den enkelte elev så eleverne udvikler sig som de er klar til. Hvis man ikke syntes om denne struktur som heldigvis størstedelen gør! Så bør man tage sine børn ud af folkeskolen og finde en anden Løsning!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Opfordring til politikerne:
Gør noget ved skolestruktur'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER