Håber borgmesterkandidater<br> træder mere i politisk karaktér

Håber borgmesterkandidater
træder mere i politisk karaktér

2. januar 2017 - kl. 0:21 - af

Søren Visti Jensen fra Sæby har denne Nytårshilsen, som begynder med en tak for alt godt i året der gik!

-Nu tager vi så hul på 2017, som jeg synes virker mere uforudsigeligt end vanligt.

Verden står overfor store udfordringer, som jeg ikke vil remse op her – blot konstatere, at de folk der på mere eller mindre demokratisk vis er sat til at løse dem, sjældent har virket mere inkompetente og ligeglade end det er tilfældet ved dette årsskifte.

Også her til lands ledes vi af politikere uden langsigtede visioner. Folk der lader sig trække rundt af populistiske folkestemninger, en sløv og overfladisk presse og sidst og ikke mindst en udpræget trang til at mele deres egen kage sammen med den velbjergede klasse man selv identificerer sig med.

Prisen herfor bliver at populister og dispoter kommer til magten i flere og flere lande, når folket i afmagt vender sig bort fra de partier er ellers traditionelt har varetaget den lille mands interesser.

Jeg håber virkeligt at magthaverne snart tager deres ansvar alvorligt og tager fat på at genopbygge verdenssamfundet fra bunden af – og ikke fortsat øger den farlige ulighed der i sidste ende kan ødelægge verden som vi kender den!

På det helt lokale plan er der i 2017 valg til kommunalbestyrelsen, og der tegner sig er et valg mellem to kvinder: Birgit Hansen og Jytte Høyrup.

Den siddende borgmester gør det godt, hvis man ser det som den vigtigste ambition at bygge en svag kommunes økonomi op – men fremadrettet vil det være rart med nogle flere visioner om, hvor vi skal hen i denne kommune.

Måske er der også områder – ingen nævnt og ingen glemt – der er blevet nedprioriteret og forsømt i den økonomiske genopretnings navn. Det ville være rart, om de to borgmesterkandidater ville turde træde lidt mere i politisk karakter i 2017, i stedet for bare at repræsentere to varianter af den samme politik!

Godt nytår fra gamle erfarne pessimist i Sæby!

SæbyAvis.dk har taget hul på optakten til Kommunalvalget tirsdag den 21. november 2017. Alle er meget velkomne til at være med – send en mail til redaktionen.

En kommentar til “Håber borgmesterkandidater
træder mere i politisk karaktér” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Håber borgmesterkandidater
træder mere i politisk karaktér”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håber borgmesterkandidater
træder mere i politisk karaktér'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER