Klostergydens Fisk bugner<br> af lækkerier til nytårsaften

Klostergydens Fisk bugner
af lækkerier til nytårsaften

30. december 2016 - kl. 17:31 - af

Det bugner af friske og lækre fisk hos Klostergydens Fisk i Sæby, der har åbent lørdag fra klokken 9.30 til klokken 13.30.

Det lykkedes trods barsk vejr for fiskerne i de sidste juledage at få købt masser af fisk til forretningen på havnen i Sæby, hvor den udvidede personalestab knokler igennem næsten i døgndrift i disse dage.

Første ved 22-tiden fredag aften er der pakket ned, gjort rent og lukket af, og allerede ved 5-tiden lørdag morgen møder de første ind for at gøre alt klar til de mange kunder, der forventes at dukke op for at sikre sig frisk fisk i sidste øjeblik før årets sidste aften.

-Vi har faktisk rigtig meget fisk og meget forskelligt lige fra rødspætter over torskerogn til store hummere, tun samt torsk med videre og naturligvis meget, der er lige til at tage med hjem og varme. Der er masser af forskellige ting, der kan sættes sammen til en lækker menu. Delikatessen bugner af lækkerier til forretter med mere, og vi har mange færdigretter, hvis det skal være nemt.

-Vores kokke har fuld gang i forberedelserne til årets sidste dag. Alle menuer, der er bestilt, skal afhentes imellem 13.00-15.00. Vi glæder os til at tage imod jer her nede i butikken. Husk: Frisk fisk handles hos fiskehandleren, siger Helene Aaen fra Klostergydens Fisk, som samtidig ønsker alle et godt nytår med tak for et rigtig godt år.

Der bliver i den fysiske butik først gensyn om en måneds tid, idet Klostergydens Fisk traditionen tro har lukket på havnen i januar, hvor det hele friskes lidt op.

Klostergydens Fisk er dog åben hele året på nettet, så du kan bestille frisk fisk fra Sæby Havn hver dag – klik her for at se mere.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klostergydens Fisk bugner
af lækkerier til nytårsaften'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER