Julehilsen: Kære Sæbynitter<br> og andre gode folk

Julehilsen: Kære Sæbynitter
og andre gode folk

24. december 2016 - kl. 0:04 - af

Rigtig glædelig jul. Lad mig starte med at rose aktivitetsniveauet i Sæby. Her tænker jeg først og fremmest på foreningsliv og Handelstandsforeningen. Sikke en fornøjelse at opleve de mange aktiviteter på Torvet. Det giver liv. Og de gode foreninger der ambitiøst knokler med at udvikle foreningslivet.

Havnen er en perle, der tiltrækker mange gæster, men det er også sæbynitternes havn – i den grad. I processen med masterplan for Sæby fylder havnens udvikling meget. Det er tegn på stolthed og glæde, at så mange har en mening om havnens udvikling.

Engagementet i Masterplan Sæby har også været stort. Vi har gennemført en proces, der har aktiveret rigtigt mange mennesker. Planen præsenteres – til diskussion – primo 2017.

Så bliver det spændende, hvor meget vi sammen kan realisere. Lysten er der – og det er et godt udgangspunkt.

Erhvervslivet i Sæby udvikler sig. Jeg kan ikke lade være at nævne området ved Kjeldgårdvej, hvor der i en radius af 400 meter investeres 400 millioner kroner i udvidelser på virksomheder. Det er skønt med mod på fremtiden.

Folk vil gerne bo i Sæby – det er forståeligt med de mange kvaliteter, området har. Vi skal i nærmeste fremtid sikre et bredt udbud af byggegrunde og boliger. Der er gode kræfter i gang.

I Sæby går der nærmest ikke en uge uden, der er et arrangement, en bogudgivelse, et foredrag, en udstilling. Naturen omkring den gamle købstad er sær egn. Så der er ikke mange gode undskyldninger for ikke at komme lidt ud.

Jeg er udmærket klar over, at der er udfordringer i vores kommune, men jeg vil slutte året med at sige: vi klør på. Sådan er vi bare.

Tak for året der gik. Nyd julen og på gensyn i 2017

Bedste hilsner

Birgit S. Hansen (S)
Borgmester

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julehilsen: Kære Sæbynitter
og andre gode folk'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger