Gør det svært for tyven<br> med kamera og tågesikring

Gør det svært for tyven
med kamera og tågesikring

19. december 2016 - kl. 2:21 - af

Indbrudstyve fortsætter med at hærge, og det kan være en rigtig god ide at foretage en forholdsvis beskeden investering i udstyr til at sikre boligen.

Sikring Nord med hovedbase i Sæby kommer i hele Nordjylland med en række muligheder til at skabe øget tryghed og sikkerhed også i de mange private hjem, der er udsat for indbrud.

TV-overvågning kan være en god løsning til at hjælpe politiet med opklaring af sagen, og videobilleder optaget på rette tidspunkt kan eksempelvis afsløre kriminelle handlinger, der ellers ville have været vanskelige at efterforske.

-Vi er i sikring Nord alle uddannet som forsikringsgodkendte sikringsteknikere og sikringskonsulenter med stor erfaring i rådgivning inden for sikring af værdier. Dermed får kunden ikke kun en tom salgstale, men en reel og ærlig produktinformation. Vi rådgiver samtidig om alt i forbindelse med installation af alarm, overvågning med videre, fortæller Lars Andersen, Aut. El-Installatør og AIA-Installatør, fra Sikring Nord.

Tågesikring kan være meget effektivt til at sikre boligen eller butikken. Det stopper tyven på mindre end 20 sekunder. Almindelige tyverialarmer stopper måske ikke tyven – med mindre en sirene skræmmer tyven væk – de aktiverer en alarm og sender et signal til vagtselskabet, som derefter ankommer til gerningsstedet efter et stykke tid.

Tyven vil typisk være over alle bjerge, når vagtselskab eller politi når frem.

De første fem minutter efter et indbrud giver derfor tyvene gode muligheder. De bruger tiden til at få fingre i dine værdier. Med tågesikring kan du nu stoppe tyven på mindre end 20 sekunder.

Tyve kan ikke stjæle det, de ikke kan se 
Tågesikring er derfor ideelt til forebyggelse af indbrud og hærværk i butikker, kontorer, lagerbygninger og lignende og kan også anvendes i private hjem. Anlægget kan fylde en butik eller et kontor med tåge på under 20 sekunder. Det er forholdsvist nemt at rengøre efter brug af tågesikring, som ikke skader noget.

At sikre sit hjem mod indbrud kan gøres til en fornuftig pris, og hvis det gøres op mod eventuelle tab ikke kun af materielle værdier men også af ubetalelige minder, der måtte være på en computer eller i et kamera.

-Vi siger til de mange nye kunder: Sikre dem ikke for enhver pris, men til den rigtige pris. Vi kan altid finde en god løsning til alle, forsikrer Jesper T. Jensen, eksamineret sikringsleder og AIA-Installatør, hos Sikring Nord.

Her er nogle bud på øget sikkerhed
Privatalarmer
Kamera overvågning
Adgangskontrol systemer
Godkendte Brandalarmer
Mekanisk sikring
Tågesikring
Godkendte Erhvervsalarmer

Sikring Nord A/S er en ISO9001 certificeret virksomhed med mange års samlet erfaring inden for alarm og overvågning, hvis fornemmeste opgaver er at vejlede og skabe sikkerhed for vores kunders værdier.

Lige fra private hjem til store virksomheder med høje krav til sikkerhed er Sikring Nord A/S en garant for den professionelle sparringspartner inden for alarm og overvågning, du har brug for som slutbruger.

-Vi arbejder på et højt teknisk niveau og er ikke bange for nye teknologier eller komplicerede sikringsinstallationer. Vi er på forkant med udviklingen, hvilket har bragt os i spidsen, når ny teknologi, ny software eller nye sikringssystemer skal introduceres, forklarer Jesper T. Jensen.

-Vi er ikke blot et alarmfirma men din total leverandør inden for sikring af værdier. Du behøver derfor kun at ringe et sted for at opnå den fulde sikkerhed til dit privat hjem eller din virksomhed.

-Vores sikringsprodukter spænder over et bredt udvalg indenfor alarm og overvågning. Dermed er vi totalleverandør ved hjælp af forsikringsgodkendte samarbejdspartner inden for kontrolcentral tjeneste, mekanisk sikring, vagtkørsel og DBI godkendte brandalarmer.

Sikring Nord A/S har firma-adresse på havnen i Sæby med kontor, salg og showroom hvor de nyeste produkter fremvises. Derudover har virksomheden samarbejdspartnere i hele Danmark herunder lokale godkendte vagtfirmaer der sikre hurtig udrykning i nærområdet.

-Vores ekspertise, erfaring og viden er din garanti for sikkerhed af dine værdier, siger Lars Andersen.

Sikring Nord A/S er forsikringsgodkendt af alle danske forsikringsselskaber og medlem af brancheforeningen SikkerhedsBranchen. Sikring Nord A/S er også godkendt forhandler og installatør af PROTECT tågesikring.

Se mere om Sikring Nord ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gør det svært for tyven
med kamera og tågesikring'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER