Børnehuset Sættravej<br> har nu fået støbt gulve

Børnehuset Sættravej
har nu fået støbt gulve

19. december 2016 - kl. 1:57 - af

Det går fint med byggeriet af Børnehuset Sættravej i Sæby, hvor alle gulve nu er færdigstøbte, og Præfa Byg i Østervrå kan levere vægelementerne. På Sættravej 6 i Sæby bygger Frederikshavn Kommune et 1.300 kvadratmeter stort moderne børnehus med plads til 130 børn i alderen 0 – 6 år.

Børnehuset bliver placeret, hvor stuehuset tidligere lå. Børnehuset forventes at stå færdigt til sommeren 2017. Læs mere om projektet her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnehuset Sættravej
har nu fået støbt gulve'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER