Frederikshavn Kommune<br> søger mentor til Ungeenheden

Frederikshavn Kommune
søger mentor til Ungeenheden

18. december 2016 - kl. 14:14 - af

Frederikshavn Kommune søger en Mentor med erfaring som coach til Step by Step – Ungeenheden – og der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. Jobbet består primært i at yde støtte via samtale med den enkelte borger i dennes hverdag herunder at skabe struktur og udvikling for borgeren samt at udvikle og afklare borgernes kompetencer og evtueller udfordringer i retning af uddannelse og/eller job

I Ungeenheden tilbydes den unge én indgang, og mange udgange; dygtige og engagerede medarbejdere guider og støtter den unge i forhold til at finde netop den professionelle støtte eller rådgivning, han eller hun har brug for.

I samarbejde med den unge, resten af organisation, erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne og andre samarbejdspartnere støtter og udfordrer Ungeenheden den unge i at gennemføre uddannelse med henblik på varig beskæftigelse. Kommunens tilbud og rådgivning tager afsæt i den enkelte unge og de lokale tilbud og muligheder der er tilstede.

Ansøgningsfrist: 23. december 2016 – se mere om stillingen ved at klikke her.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune
søger mentor til Ungeenheden'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER