Basket: Vigtig sejr til Sæbys<br> damer i årets sidste kamp

Basket: Vigtig sejr til Sæbys
damer i årets sidste kamp

14. december 2016 - kl. 9:07 - af

Sæbys 1. division damer vandt sikkert over Lemvigs ligareserver i holdets sidste kamp inden juleferien.

Første periode: Sæbys Signe Brandt åbner kampen med første scoring. Sæby får hurtigt styr på Lemvigs angribere, og med et par hurtige ”fast break” bringer hjemmeholdet sig foran 11-2 efter få minutters spil. Lemvig har hele perioden svært ved at komme til de frie skud, hvor Sæby har mere bevægelse i angrebet. Sæby vinder perioden 18-6.

Anden Periode: Sæby starter anden periode med første scoring sat af italienske Marianna Mocchia. Hjemmeholdet står godt i forsvaret, og flere bolde bliver mistet af gæsterne i opspillet. Disse ”steels” bliver hurtigt omsat til scoringer i modsat ende, så Sæby øger føringen til 29-8 efter få minutters spil. Lemvig får dog i den sidste halvdel af perioden mere styr på både angreb og forsvar, men Sæby kan gå til halvleg med en solid føring på 34-14.

Tredje Periode: Sæby starter perioden noget sløvt. Det benytter gæsterne sig af og får reduceret stillingen til 34-20, men efter en ”time out” får Sæby sat mere fart over spillet igen. Her er specielt Louise Munck farlig under gæsternes kurv, hvor hun får sat de næste par scoringer. Cirka halvvejs i perioden prøver Sæby at gå endnu længere op på banen i forsvaret, og det giver en del ”steels” til Sæby, som hurtigt øger føringen til 43-24. Sæby holder gæsterne fra at score de sidste 4 minutter af kampen og har en solid føring ved periodens slutning på 52-24.

Fjerde Periode: Lemvig prøver fra starten af denne periode at skifte til et zoneforsvar. Det har Sæby lidt svært ved at få lirket op, så først efter 4 minutters spil får Sæby gang i scoringerne, men i mellemtiden har Lemvig fået reduceret Sæbys føring til 52-32. Sæby slutter dog kampen bedst og vinder sikkert med 64-37.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 32 point, Henriette Sørensen 10, Louise Munch 8, Line Ypkendanz 8, Charlotte Thomsen 4 og Marianna Mocchia 2 point.

”Det var vigtigt vi vandt denne kamp, så vi kunne tage mere afstand til bunden af divisionen. Vi havde dog forventet en mere tæt kamp, men Lemvig havde svært ved at komme til de rigtige afslutninger. Det kunne vi takke et godt spilende forsvar for. Og ikke mindst Signe Brandt som formåede at lave hele 12 ”steels”, hvor flere blev omsat til scoringer. Signe spillede en fantastisk kamp, hvor hun med sine 32 point scorer halvdelen af Sæbys point”, udtaler en glad træner Henrik Hansen efter kampen.

Holdet holder nu en længere spillepause frem til efter nytår. Og denne pause har de behov for, da flere af spillerne døjer med småskader.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basket: Vigtig sejr til Sæbys
damer i årets sidste kamp'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER