10 meget spændende år<br> med eget tømrerfirma

Foto: Benny Wæhrens

10 meget spændende år
med eget tømrerfirma

14. december 2016 - kl. 2:17 - af

Michael Larsen ejer bygningerne midt i Sæby, som fra 1. april rummer Kop & Kande, der flytter fra Vestergade til Grønnegade.

-Vi var kede af at købmanden i lokalerne lukkede, men vi er også glade for, at Lene Andersen snart kan flytte ind i nyrenoverede og større lokaler på en rigtig god placering i Sæby, fortæller udlejer og bygherre Michael Larsen, som har haft sit eget tømrerfirma i 10 år.

Efter skolen kom han i lære som tømrer hos Bent Brønden i Asaa, og bestod svendeprøven med en bronzemedalje og arbejdede 12 år hos Brønden, til han i 2006 startede sin egen virksomhed, Tømrerfirmaet Michael Larsen.

Firmaet er kendt for dygtige medarbejdere, et godt arbejdsklima, pligtopfyldelse og overholdelse af aftaler.

-​Vi siger selv, at vi er et mindre byggefirma, som leverer store resultater. Vores kvalitet og omdømme giver kunderne tryghed til at handle med os. Vi har i alle årene haft nok at lave, og det kan vi takke vore tilfredse kunder for, siger Michael Larsen.

Tømrerfirmaet Michael Larsen ApS
Åleje 10 – 9340 Asaa
​Telefon: 29 90 10 70
E-mail: michael@wex.dk
Hjemmeside: http://toemrer-michael.dk/

 


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '10 meget spændende år
med eget tømrerfirma'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER