Nyt indbrud i nat hos<br> ravsliberen i Sæby

Nyt indbrud i nat hos
ravsliberen i Sæby

13. december 2016 - kl. 7:07 - af

Ravsliberen i Algade i Sæby har natten til tirsdag haft indbrud, og det er anden gang i år.

På Facebook fortæller Doris fra Ravsliberen:

KÆMPEINDBRUD i nat. Masser af ravkæder, insektrav, og alle vores store rå stykker bl. a. et på 1,35 kg og det største jeg selv har fundet er stjålet. Lidt senere blev en bil sat i brand på havnen i Voerså, politiet mener, der kan være et sammenhæng. Så hvis nogen har set noget, hørt noget eller ser en masse rav sat til salg, så reager endelig. Det er helt tydeligt, at det er nogen, der har været i forretningen og udse sig, de mest værdifulde ting. De har også været flere om det. De var kun inde i bygningen i 3 minutter.

Har du set eller hørt noget så kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt indbrud i nat hos
ravsliberen i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER