Kop & Kande i Sæby flytter<br> i nye lokaler den 1. april

Foto: Benny Wæhrens

Kop & Kande i Sæby flytter
i nye lokaler den 1. april

12. december 2016 - kl. 10:54 - af

Den første april flytter den populære butik Kop & Kande rundt om blokken ved torvet i Sæby og åbner i større og nyrenoverede lokaler.

For en ordens skyld skyld: Det er ikke en aprils-spøg, men en rigtig glædelig nyhed både for kunder og indehaver af Kop & Kande i Sæby gennem 14 år, Lene Andersen, samt hendes fem helårs-ansatte plus sæson-arbejdere.

-Vi glæder os rigtig meget til både at få mere plads i butikken, til personalet og til lager, og vi glæder os til at kunne præsentere vore mange spændende varer endnu bedre for kunderne, siger Lene Andersen.

Hun flytter fra adressen i Vestergade ind på adressen i Grønnegade – lige over for fotoforretningen Click og netavisen SæbyAvis.dk.

– Vi var rigtig kede af, at den tidligere købmand i lokalerne måtte lukke, og vi har gjort alt for at finde en ny købmand til bygningen, men det har vist sig at være umuligt. Vi glæder os i stedet over, at Kop & Kandes fine butik i Sæby overtager lejemålet.

Det siger tømrermester Michael Larsen fra firmaet af samme navn med base i Asaa. Han ejer bygningen, hvor Kop & Kande rykker ind til april.

-Der er i alt omkring 800 kvadratmeter, og vi bygger lidt til i gården, så der bliver bedre plads til varemodtagelse samtidig med, at vi bevarer parkeringspladserne. Hele bygningen, som faktisk er to huse med en mellembygning, bliver renoveret fra sokkel til tag. Facaden vandskures i bunden og males hvid hele vejen rundt, og fra første sal og op bevares den nuværende sten-face.

-Vi har fået en utrolig god behandling af Frederikshavn Kommune i forbindelse med projektet, og det er for os som bygherre og håndværkere dejligt, at kommunen er så gode til at samarbejde, siger Michael Larsen.

Kop & Kande flytter ind i hele stue-planet, og det to lejemål på første sal bevares og renoveres. Tage-etagen rummer også mulighed for et lejemål, og det bliver indrettet i forbindelse med, at bygningen får nyt tag som etape to.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kop & Kande i Sæby flytter
i nye lokaler den 1. april'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER