Kop & Kande i Sæby flytter<br> i nye lokaler den 1. april

Foto: Benny Wæhrens

Kop & Kande i Sæby flytter
i nye lokaler den 1. april

12. december 2016 - kl. 10:54 - af

Den første april flytter den populære butik Kop & Kande rundt om blokken ved torvet i Sæby og åbner i større og nyrenoverede lokaler.

For en ordens skyld skyld: Det er ikke en aprils-spøg, men en rigtig glædelig nyhed både for kunder og indehaver af Kop & Kande i Sæby gennem 14 år, Lene Andersen, samt hendes fem helårs-ansatte plus sæson-arbejdere.

-Vi glæder os rigtig meget til både at få mere plads i butikken, til personalet og til lager, og vi glæder os til at kunne præsentere vore mange spændende varer endnu bedre for kunderne, siger Lene Andersen.

Hun flytter fra adressen i Vestergade ind på adressen i Grønnegade – lige over for fotoforretningen Click og netavisen SæbyAvis.dk.

– Vi var rigtig kede af, at den tidligere købmand i lokalerne måtte lukke, og vi har gjort alt for at finde en ny købmand til bygningen, men det har vist sig at være umuligt. Vi glæder os i stedet over, at Kop & Kandes fine butik i Sæby overtager lejemålet.

Det siger tømrermester Michael Larsen fra firmaet af samme navn med base i Asaa. Han ejer bygningen, hvor Kop & Kande rykker ind til april.

-Der er i alt omkring 800 kvadratmeter, og vi bygger lidt til i gården, så der bliver bedre plads til varemodtagelse samtidig med, at vi bevarer parkeringspladserne. Hele bygningen, som faktisk er to huse med en mellembygning, bliver renoveret fra sokkel til tag. Facaden vandskures i bunden og males hvid hele vejen rundt, og fra første sal og op bevares den nuværende sten-face.

-Vi har fået en utrolig god behandling af Frederikshavn Kommune i forbindelse med projektet, og det er for os som bygherre og håndværkere dejligt, at kommunen er så gode til at samarbejde, siger Michael Larsen.

Kop & Kande flytter ind i hele stue-planet, og det to lejemål på første sal bevares og renoveres. Tage-etagen rummer også mulighed for et lejemål, og det bliver indrettet i forbindelse med, at bygningen får nyt tag som etape to.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kop & Kande i Sæby flytter
i nye lokaler den 1. april'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger