Slagter Tranholm skaber<br> masser af liv i Sæby

Slagter Tranholm skaber
masser af liv i Sæby

11. december 2016 - kl. 3:33 - af

Slagter Tranholm åbner 16. januar i Vestergade 32 i Sæby, lige ved siden af en ny italiensk restaurant, der åbner i morgen mandag den 12. december.

Med andre ord kommer der friske kræfter til Sæby og Vestergade, hvor der dog stadig er mulighed for at få lejemål til forretning og lignende.

Den nye slagter i Sæby er Leif Tranholm, der sammen med sønnen Morten og andre dygtige medarbejdere vil traktere sæbynitter og byens gæster med lækkerier i helt nyrenoverede lokaler.

Lige nu knokler håndværkerne, som det fremgår af billederne, og det er lokale håndværkere, der renoverer og indretter den lokale slagterforretning.

Far og søn er udlærte slagtere, og begge arbejder hos Slagter Ole i Nørresundby, som Leif også er medejer af indtil årsskiftet.

I Sæby vil de drive slagterforretningen Slagter Tranholm efter de gode gamle dyder, hvor alt bliver hjemmelavet.

– Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Sådan har vi altid arbejdet, og det bliver vi ved med. Slagterfaget er et godt håndværk, og det skal man værne om. Vi får eget pølsemageri med et stort udvalg og eget røgeri med for eksempel hamburgryg og bacon. Vi er vant til at lave alt selv, og sådan bliver det også i vores kommende slagterbutik i Sæby.

-Vi vil også indføre en række nyheder blandt andet egnsretter på frost, som kunderne kan købe med hjem lige til at varme op, så man selv blot skal sørge for tilbehøret, som naturligvis også kan købes i butikken. Vi får også dagens ret hver dag fra klokken 11, og vi har mange andre planer i støbeskeen, siger Leif Tranholm (billedet herunder).

Han er en rutineret og meget rost slagter og har også haft en række tillidsposter i slagtermesterforeningen. Leif Tranholm har også været kåret som Årets Æresslagter og han gennem årene uddannet mange nye håndværkere – butiksslagtere – faktisk 19 af slagsen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slagter Tranholm skaber
masser af liv i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger