Vita og Anders fik genopfrisket<br> køre-evnerne med GF Nord

Fra venstre Tina, Jens, Vita, Jens Jørgen og Ugilt.

Vita og Anders fik genopfrisket
køre-evnerne med GF Nord

10. december 2016 - kl. 14:25 - af

Kørelærer Jens Porsborg fra Sæby Køreskole havde i ugens løb en del rutinerede og dygtige bilister med på tur rundt i Frederikshavn, hvor GF Forsikring tilbød gratis køretimer til ældre, som gerne ville have genopfrisket køre-evnerne.

Projektet finansieres af GF Fonden og laves i samarbejde med ÆldreSagen.

Det er meget populært og bliver sandsynligvis gentaget også i Hjørring, hvor GF Forsikring har den anden af de to afdelinger i Vendsyssel – det vi samlet set i det daglige kalder GF Nord.

Da den lokale netavis var med til forberedelserne hos GF Nord i Rimmensgade i Frederikshavn, tog kørelæreren og formanden Jens Jørgen Vinther sammen med afdelingschef Tina Philipsen fra GF Nord godt imod Vita og Anders Ugilt fra Sæby.

-Alle har godt af at få genopfrisket noget af det, man lærte for mange år siden. Der kommer jo også nye regler, og så er det godt at følge med, fortæller parret.

-Det er jo de dygtige og rutinerede bilister, der har meldt sig til det her, og de kan jo også have brug for at høre om det nye og prøve det nye. En del er for eksempel nervøse ved at køre i rundkørsel, på motorvej eller måske lave en baglæns parallelparkering. Det får de så lov at prøve med mig ved siden af, og der er ingen eksamen eller prøve, så de kan ikke dumpe og miste kortet, fortæller kørelærer Jens Porsborg fra Sæby Køreskole.

Disse genopfriskningstimer foregår altid i egen bil med kørelæreren ved siden af til at give gode råd om trafiksikker kørsel.

Alle køretimer foregår i Frederikshavn, som i lighed med Skagen og Hjørring er godkendt som undervisningssted for køre-undervisning og prøver.

Læs mere om GF Forsikring ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vita og Anders fik genopfrisket
køre-evnerne med GF Nord'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER