Knebent nederlag til Sæbys damer mod topholdet

Knebent nederlag til Sæbys damer mod topholdet

9. december 2016 - kl. 11:25 - af

Sæbys 1. divisions damer havde et solidt greb på topholdet Skovbakken i denne weekends udekamp, men desværre kunne Nordjyderne ikke holde grebet hele kampen.

Første periode: Sæbys Louise Munck åbner kampen med første scoring og bringer Sæby foran 0-2.  Begge hold har svært ved at trænge igennem modstandernes forsvar. Sæbys taktik er at mandsopdække Skovbakkens tidligere landsholdspiller Emma Kiis, som på en god dag gerne scorer omkring 30 point for sit hold. Sæbys taktik virker denne periode, selvom Skovbakken vinder perioden 10-6.

Anden Periode: Sæby har de første minutter af perioden stadig succes med sin taktik. Emma Kiis holdes væk fra kurven og mandopdækningen gør, at hjemmeholdet har svært ved at finde rytmen. Samtidig får Sæby sat mere fart i angrebet, som specielt Sæbys Ninna Munch udnytter med en del scoringer på ”fast breaks”. Det er med til at bringe Sæby foran med 14-17 efter 6 min. spil. Sæby slutter også perioden bedst, hvor holdet kan gå til halvleg med en føring på 17-21.

Tredje periode: Desværre får Sæby svært ved at komme i gang igen efter halvlegen. Specielt i angrebet går det skidt. Der skal gå 5 minutter før Sæbys Italienske spiller, Marianna Mocciha får sat Sæbys førte scoring ved stillingen 25-23. Skovbakken får i løbet af de næste par min. bragt sig yderligere foran til stillingen 32-23.  Det lykkes dog for Sæby at få sat de sidste scoringer og reducere hjemmeholdets føring, så stillingen ved periodens slutning er 32-26.

Fjerde periode: Skovbakken starter perioden med to scoringer og øger forspringet til 36-26, men Sæby har stadig troen på,at Skovbakken kan slås.  De prøver nu at skyde mere fra distancen, hvor specielt Charlotte Simonsen har succes. Hun får i løbet af de næste par minutter sat to 3- points scoringer, og Sæby har pludselig kontakt igen. Desværre må Sæbys Signe Brandt midt i perioden udgå med sin 5. personlige fejl, og Sæby får svært ved at hente det tabte hjem. Holdet må se sig slået med kun 8 point 46-38.

Scoringer for Sæby: Nina Munch 11 point, Charlotte Simonsen 8, Signe Brandt 7, Marianna Mocciha 4, Louise Munck 4, Marie Skovgaard 2 og Line Ypkendans 2 point.

”Selv uden veteranen og ”forsvarsklippen” Henriette Sørensen, som blev skadet i sidste weekends turneringskamp, lykkedes det for Sæby at spillede et fantastisk forsvarsspil. Specielt Charlotte Simonsen og Louise Munck, som på skift havde til opgave at dække Skovbakkens Emma Kiis op, gjorde det rigtigt flot og holdt hende nede på kun 9 point i alt. Også Sæbys Line Ypkendanz bør roses for sit forsvarspil.  Sammen med Marianna Mocciha stod de tilsammen for 18 ud af Sæbys 25 forsvars rebounds. Dette gjorde at Skovbakken sjældent fik mere end kun et forsøg i deres angreb. Men desværre mangler vi stadig ”skarphed” i vores angreb. Dog var Nina Munch godt spillende og blev Sæbys topscorer med sine 11 point”, udtaler træner Henrik Hansen efter opgøret.

Næste Weekend tager Sæby hjemme imod Lemvig i Sæby Fritidscenter.

U-14 drenge.
Holdet deltog i et grandprix- stævne i Aalborg.   Det blev til en sejr og et nederlag.  Drengene vandt 42-23 over Aalborg og tabte efterfølgende 13-22 til Aalestrup. Det var en godkendt indsats i deres første grandprixstævne denne sæson.

U-12 drenge.
Sæbys u-12 drenge deltog i weekenden i et grandprix stævne i Randers.  Holdet gjorde overbevisende rent bord og vandt begge sine kampe. 58-15 over Randers og 40-26 over Hadsten. Drenge har gjort det rigtigt godt denne sæson. Det stærke hold har indtil nu kun tabt 1 kamp.

U-12 piger.
Det nye hold deltog i et grandprixstævne i Aalborg. Her blev det til en sejr over Harlev 43-36. Mens Lemvig var for stærke og vandt hele 47-16.

Periodecifre:

1                              10-06

2                              07-15

3                              15-05

4                              14-12

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Knebent nederlag til Sæbys damer mod topholdet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER