Musikalsk glædelig jul fra Fitness4you i Sæby

Musikalsk glædelig jul fra Fitness4you i Sæby

7. december 2016 - kl. 14:41 - af

De kan meget, de gode mennesker hos Sæbys nye fitness-center på Aalborgvej, og at Fitness4you også kan både danse, synge og spille, kommer måske lidt bag på de fleste af os – og dog – for som de selv siger, så er de ikke helt som de fleste…

Her en musikalsk julehilsen fra Fitness4you.

Skal vi bringe DIN julehilsen videre, så send den til redaktionen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikalsk glædelig jul fra Fitness4you i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER