Highway 69 støtter<br> også Skovlyst i Sæby

Highway 69 støtter
også Skovlyst i Sæby

7. december 2016 - kl. 7:24 - af

Indsamlingsgruppen til bevarelse og renovering af Skovlyst i Sæbygaard Skov oplever stor opbakning og har også fået støtte fra restauratør Karim Salih fra Sæby, der er manden bag spisestederne Highway 69 i Sæby og tilsvarende spisesteder i Hjørring, Blokhus og Aalborg. Sidstnævnte er bortforpagtet.

Highway 66 er amerikansk inspireret restaurant, som i Hjørring ledes af restaurantchef Tricia Hansen.

– I Sæby er det min kone, der leder restaurant Highway 69, som den hedder på grund af adressen på hovedvejen skråt over for Hotel Viking, så jeg er mest i Hjørring og en del i Blokhus, hvor der også er rigtig travlt, fortæller Karim.

Han har også købt ejendom på torvet i Sæby, hvor han i sommer åbnede isbutik ud mod Grønnegade. I samme bygning er der lige nu restaurationslokaler til leje, og der arbejdes med at indrette et lille hotel på første sal.

Se mere om Highway69 ved at klikke her.

Alle kan fortsat støtte projekt bevare og renovere Skovlyst via:
MOBILEPAY / SWIPP Telefon 21 35 55 02
BANKOVERFØRSEL SPAR NORD Reg.nr. 9012 / Kontonr: 1200 003930

skovlyst indsamlingplakat_400x600

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Highway 69 støtter
også Skovlyst i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER