Medaljer til badminton-<br> talent fra Sæby

Medaljer til badminton-
talent fra Sæby

5. december 2016 - kl. 6:28 - af

Badmintonspilleren Nikolaj Blunck fra Sæby, som spiller for Skagen Badmintonklub, markerede sig igen på fornemste vis ved et stævne i Brønderslev.

I mixdouble vandt det faste makkerpar, Nikolaj og makkeren Pernille fra Vodskov, igen guldmedaljerne efter overbevisende sejre i kvartfinale, semifinale og til sidst i finalen. Parret tabte på intet tidspunkt et eneste sæt til modstanderne.

Nikolaj og hans makker fra Vejle, Noah Ludvigsen, vandt guldmedaljerne i herredouble efter sejre i semifinalen over et par fra Sejlflod, og i finalen over et lokalt par, og klubkammerater, fra Skagen.

I herresingle blev Nikolaj delt nummer tre, efter først to sejre i puljen, og til sidst et nederlag i kampen om at vinde puljen.

Det er næsten sædvane når Nikolaj spiller, at der sker noget med hans ketchers. Sidst han spillede holdkamp knækkede der simpelthen en ketcher, og som om det ikke var nok, så skete det samme igen til et stævne i Silkeborg sidste weekend.

Denne gang, til stævnet i Brønderslev, kunne han dog nøjedes med to ketchers hvor strengene sprang, da der blev slået hårdt til fjerbolden. Nikolaj har heldigvis flere muligheder for opstrengning af ketchers i de klubber hvor han træner, så han skal bare have pengepungen i orden, og ketchers nok i tasken.

Nikolaj ses tit i Sæby Badmintonhal, når han spiller eller træner med de lokale kammerater.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medaljer til badminton-
talent fra Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger