Sæbys håndbolddamer spiller<br> hjemme søndag kl. 15

Sæbys håndbolddamer spiller
hjemme søndag kl. 15

4. december 2016 - kl. 12:03 - af

Sæby Håndbold Klubs damer spiller for anden weekend i træk søndag hjemmei Sæby Fritidscenter denne gang mod ligareserverne fra Tvis Holstebro, der i 2. division er placeret lige under sæbynitterne med ét point færre.

-Det er en vigtig kamp for os, hvis vi skal holde os oppe i toppen hen mod julepausen, fortæller træner Kim Sørensen.

Mette Kjærsgaard er ude med en operation de sidste to kampe inden jul, så de øvrige skal virkelig præstere deres allerbedste, hvis der skal hentes point mod Holstebro.

-Holstebro er et ungt hold med dygtige boldspillere, som spiller fint sammen og har nogle gode individualister. Vi mødte dem i en træningskamp inden sæsonen, hvor vi tabte snævert. En ting er træningskampe og noget andet er turnering, og jeg håber i dag at mine spillere er helt klar mentalt til denne kamp, og så skal vi kunne spille lige op mod Holstebro.

Holstebros ligahold ligger jo stille på grund af det nærtstående EM i Sverige, så de har derfor mulighed for at have et par stykker med fra førsteholdet.

-Jeg håber på, at vi kan give folk en god og seværdig gang håndbold i hallen i hallen og håber på mange tilskuere. Der skal lyde et stort velkommen til spillere, ledere fra Holstebro samt tilskuere og dommere, siger Kim Sørensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys håndbolddamer spiller
hjemme søndag kl. 15'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER