Rådet for Sikker Trafik<br> hylder skolepatruljerne

Rådet for Sikker Trafik
hylder skolepatruljerne

4. december 2016 - kl. 6:38 - af

Nu er det atter tid til at være med i Skolepatruljernes fotokonkurrence, somogså er en hyldest til det flotte arbejde, de unge mennesker udfører hver eneste skoledag for at hjælpe deres kammerater sikkert til og fra skole.

Rådet for Sikker Trafik holder hvert år en konkurrence for at give skolepatruljerne et ekstra skulderklap for deres indsats. Der udtrækkes to vindere per region.

Skolepatruljerne belønnes hvert år for deres store indsats. Præmien er 5.000 kroner til patruljen.

I behøver ikke være mesterfotografer. I skal bare forklare, hvorfor jeres skolepatrulje skal vinde. Tag så et billede og upload det hele – ved at klikke her – til Rådet for Sikker Trafik inden 6. februar 2017. Send det også gerne til den lokale netavis – klik her – det fortjener de unge mennesker.

Tre trin – så er I med i konkurrencen:

Tag et billede
Skriv en begrundelse
Udfyld felterne nedenfor
Vi ser frem til at modtage alle jeres billeder og begrundelser.

Konkurrencen kører kører til og med 6. feberuar 2017.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rådet for Sikker Trafik
hylder skolepatruljerne'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER