Madfilosofie: Simple tips til<br> en succesfuld julemiddag

Madfilosofie: Simple tips til
en succesfuld julemiddag

3. december 2016 - kl. 14:32 - af

En succesfuld julemiddag er vel egentlig noget, de fleste kogekoner og middagsgæster ønsker sig til juleaften, inden det går løs med juletræsdans og gaver, skriver madentusiast og blogger, Anne Sofie – kendt som Madfilosofie.

Julemiddagen er noget af det, jeg finder allermest vigtig ved hele juleaften – det er julemiddagen, der samler familien.

Juleaften handler ikke kun om at få og give materielle ting til dem, vi holder af – det handler også om, at dele et formidabelt måltid sammen – at tilberede og servere dette for familien, er for mig, den største glæde af alle.

Den succesfulde julemiddag kan give sved på panden hos de fleste. Vi håber at få indfriet, de forventninger vi har til det traditionelle festmåltid, vi som regel kun tilbereder denne ene gang på året – et temmeligt urimeligt pres, der kan få mange til at opgive på forhånd.

Derfor har jeg valgt at dele mine bedste tips til en succesfuld julemiddag med dig. Det er ret enkelt, det handler om råvarer, planlægning og forberedelse. Læs meget mere ved at klikke her.

Madfilosofie fortæller om sig selv:
Jeg hedder Anne Sofie og er en 36 årig livsnyder, mor til to, hustru, sangerinde, freelance journalist, blogger og madentusiast. Madfilosofie er en livsstilsblog med fokus på mad, vin og livsnyderi. Jeg deler mine egne opskrifter, tips, anmeldelser, erfaringer og anekdoter fra familieliv og karriere – Jeg har sat mig for at nyde livet fuldt ud og få det allerbedste ud af det.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Madfilosofie: Simple tips til
en succesfuld julemiddag'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER