Statens Kunstfond sender<br> penge til Vendsyssel

lydkanten_live_2015_-_fotograf_markus_hasselgaard_jacobsen_600x250

Statens Kunstfond sender
penge til Vendsyssel

2. december 2016 - kl. 17:25 - af

I løbet af 2017 sender Statens Kunstfonds pulje til talentudvikling hele 240.000 kroner til Vendsyssel og specifikt Frederikshavn. Pengene skal bruges på talentarbejde med musik, sammen med børn og unge i hele kommunen.

Musikskolen og Det Musiske Hus står bag ansøgningerne, der nu betyder, at der kan sættes nye musikprojekter igang, skriver TV2 Nord.

– Når jeg kigger rundt i musiklandskabet i Vendsyssel, så er der behov for at sætte nye tiltag i gang, der prioriterer det originale materiale: sangskrivningen og talentet, der vil noget med musikken. Jeg vil gerne være med til at finde og udvikle de talenter, der vælger musikken som deres levevej, siger Jens Ole Amstrup, leder af regionalt spillested, Det Musiske Hus.

Få hele historien på TV2 Nord ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Statens Kunstfond sender
penge til Vendsyssel'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER