Søndag er der atter tid<br> til Stidsholt Julebasar

DCIM101MEDIADJI_0154.JPG

Søndag er der atter tid
til Stidsholt Julebasar

2. december 2016 - kl. 10:54 - af

Søndag den 4. december er der atter Stidsholt Julebasar, og det er naturligvis på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole ved Sæby, det sker.

Der er basar fra klokken 11-16, og bag det hele står skolens idrætsforening, Stidsholt IF.

Dagen byder blandt meget andet på sportsbasar med gode tilbud på skitøj, vintertøj med videre, der er bolcheværksted, julebag, gløgg og æbleskiver, tombola, julepynt af glas, dekorationsværksted, legeland, fuglehuse, håndlavet papirsbrugskunst og ikke mindst Stidsholts berømte køkkens julecharcutteri med hjemmelavede pølser, spegespølse, rullepølse, leverpostej med mere.

Køkkenet har produceret i alt 70 spegepølser med: Enebær, Peber, Chilli, Hvidløg og Paprika.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søndag er der atter tid
til Stidsholt Julebasar'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER