Linses Talkshow – uden<br> filter kommer til Hjørring

Linses Talkshow – uden
filter kommer til Hjørring

2. december 2016 - kl. 12:03 - af

Hun er kendt som den ukronede dronning af Bryggen, er hovedpersoneni en af TV3`s mest sete programserier og har i efteråret 2016 leveret hele 17 live talkshows, ”Linses talkshow – uden filter” over hele Danmark.

Billetterne til de succesrige talkshows er blevet revet væk, og begejstrede gæster har rost de uforudsigelige arrangementer til skyerne.

Nu vender ”Linses talkshow – uden filter” tilbage i 2017, med hele 24 talkshows i 20 byer.

Linses Talkshow kommer som det eneste sted i Vendsyssel til Vendelbohus i Hjørring den 28. og 29. marts 2017.

”Linses talkshow – uden filter” giver publikum en anderledes og uforudsigelig oplevelse. Publikum stiller spørgsmålene og Linse svarer – uden filter. Aftenerne krydres med en hemmelig gæst og i 2016 har bl.a. Geggo, Cengiz, Didde, Mopper, Mikkel Kessler, Ronni Garner, Moster Niller og Jytte og Cino overrasket publikum ved pludselig at indtage scenen.

Ingen af de kommende 24 talkshows bliver ens, og i 2016 har arrangementerne været med flere uforudsigelige overraskelser, der har sågar været et live-frieri på scenen.

Jeg glæder mig FOR VILDT til at komme rundt i Danmark til foråret og levere endnu mere Linse uden filter til alle vores fantastiske følgere, siger Linse Kessler, der slet ikke kan få armene ned over alle de glade publikummer, der har oplevet hende i 2016:

En STOR tak, til alle de FANTASTISKE gæster til mine live talkshows i 2016. Det var som at lande i en blød dyne og jeg er stadigvæk helt høj, efter de mange oplevelser og gode grin, vi har haft sammen, smiler Linse.
Billetter til ”Linses talkshow –  uden filter” er sat i salg. Læs mere her.

”Linses talkshow” besøger i alt 20 byer i Danmark i 2017. Tournéen opdateres løbende på www.linse.dk/talkshow. De 20 byer er Helsinge, Svendborg, Århus, Rønne, Hjørring, Køge, Skive, Herning, Vordingborg, Haderslev, Sønderborg, Aalborg, Greve, Vejen, Skanderborg, Nykøbing Falster, Horsens, Viborg, Værløse og Odense.

Foto: Copyright Linse Kessler

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Linses Talkshow – uden
filter kommer til Hjørring'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER