Fitness4you er løbet<br> godt igang i Sæby

Fitness4you er løbet
godt igang i Sæby

30. november 2016 - kl. 0:51 - af

Sæbys nyeste Fitness-center på Aalborgvej – Fitness4you – har fået en forrygende start med mange medlemmer og masser af aktiviteter også ud over de daglige.

Fitness-centret var fredag aften i midtbyen for at dele poser med godter ud. I poserne var der også være foldere med muligheden for at vinde i alt fire gavekort på hver 250 kroner til en valgfri forretning i Sæby.

-Firtness4you tilbyder lige nu gratis træning resten af året, så er du ikke kommet igang endnu, så er der dælme ingen undskyldning nu. Der bliver aldrig billigere, og jo før du kommer igang, jo mere sparer du, lokker lederen af centret, Jens-Peter Søborg.

Medlemmerne kan døgnet rundt låse sig selv ind og ud, og personalet står bag skranken til at hjælpe dig igang mandage til torsdage 09:30 til 12.00 og igen 16:00 til 19:00 samt lørdage 10:00 til 12:00.

Fitness4you tilbyder blandt andet
– Træning på markedets bedste udstyr 24 timer i døgnet.
– Holdtræning. Stram op, Bike, Funktionel træning mv.
– Bad og Sauna.
– Legeland til de mindste.
– Morgenbrød og kaffe.
– Gratis standart træningsprogram.

Næste event være julehygge op til jul, hvor selveste julemanden i fin form naturligvis serverer æbleskiver med gløgg til, og der deles gaver ud til alle fremmødte børn. Nytårsaftens dag vil der også være et event i form af to timers Bike, som sluttes af med champagne og kransekage.

Fitness4you på Ålborgvej 81B havde også Halloween stemning i centeret, hvor chefen var klædt ud for (u)hyggens skyld.

-Generelt er vi gode til Events hos Fitness4you. Et fitnesscenter, i vores optik skal nemlig ikke bare handle om træning, men om meget mere, fortæller Jens-Peter Søborg.

-Vi lægger stor vægt på hyggen, som man til dagligt finder i den varme tone, hvorpå vi hilser folk velkommen i morgenhyggen i caféen over et stykke brød og en kop the/kaffe eller inde i legelandet, hvor børnene holder til.

-Men også med vores mange events bliver dét at være medlem hos os til noget mere end bare at komme og få en træning og så gå igen.

I bikesalen var der i forbindelse med Halloween var der timers Bike-event hvor der blev svedt ”uhyggeligt” meget undervejs, men heldigvis sørgede selveste Dracula for frugt og energi-produkter i løbet af træningen.

Også de som trænede på egen hånd rundt om i centeret fik tilbudt smagsprøver på energi og protein produkter af en veloplagt Dracula, som faktisk var centerets ejer Jens-Peter Søborg.

Til alle børn og barnlige sjæle var der slik og frugt i centerets legeland.

I seneste weekend var der ”3 Timers Fatburn Event”, hvor deltagerne kom igennem 3 x 45 minutters forskellige hold discipliner (Bike, Stram Op og TRX slyngetræning) med pauser mellem hver disciplin.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fitness4you er løbet
godt igang i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER