Temadag afslørede behov<br> for samarbejde på tværs

Temadag afslørede behov
for samarbejde på tværs

28. november 2016 - kl. 0:23 - af

En temadag for medarbejdere og politikere omkring samarbejdet mellem sundheds- og beskæftigelsesområdet i Frederikshavn Kommune afslørede et tydeligt behov for koordinering og samarbejde på tværs.

Ugens tema var “bevægeapparatet”, hvor caseopgaven viste, at rigtig mange områder kan blive berørt, når en borger for eksempel pådrager sig en arbejdsskade.

-Det var meget lærerigt for os politikere at overvære et sådant dilemma. Selv om jeg var klar over, at situationen både vedrører sundheds- og arbejdsmarkedsområdet, så var det alligevel meget nyt for mig, at mange afdelinger under de nævnte områder, kommer i spil, siger Jytte Høyrup (V), medlem af både Arbejdsmarkeds- og Sundhedsudvalget.

-Når det samtidigt ikke er muligt at trække på hinandens oplysninger og informationer, så kan det nemt bevirke en mere besværlig arbejdsproces, siger Jytte Høyrup (V), medlem af måde Arbejdsmarkeds- og Sundhedsudvalget.

-Ekstra positivt var det at konstatere den store interesse, som alle medarbejderne udviste, for at optimere processen. Det er først og fremmest i forhold til den enkelte borger, som det måtte vedrøre, men det handler også om en rationalisering af arbejdsgangen, til stor hjælp og lettelse for medarbejderne, der arbejder målrettet for at løse opgaven.

-Som politiker, kan vi ikke sagsbehandle, men hvis temadagen munder ud i ændringer, som kræver et politisk nik, så er det af afgørende betydning, at vi forstår udfordringerne, fastslår Jytte Høyrup, som også er Venstres borgmesterkandidat til kommunalvalget tirsdag den 21. november 2017.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Temadag afslørede behov
for samarbejde på tværs'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER