Sikker sejr hjemme<br> til Sæbys håndbolddamer

Sikker sejr hjemme
til Sæbys håndbolddamer

28. november 2016 - kl. 0:16 - af

34-23 viste lystavlen, da kampen i håndbolddamernes 2. division søndag sluttede i Sæby Fritidscenter. ASA måtte rejse hjem til Århus med endnu et nederlag.

-Så var tiden kommet til vi skulle have besøg af ASA Århus i Sæby Fritidscenter, et hold med to point efter otte spillerunder, så det var klart et hold, vi skule slå og samtidigt vise at vi er ved at finde melodien igen i de forskellige aspekter af spillet, fortæller træner Kim Sørensen.

-Og jeg synes at det lykkedes os at finde det gode spil frem igen. Primært forsvarsspillet har vi haft en del problemer med i de sidste 3-4 kampe, så det var rart at se at vi lykkedes med den del i dag.

-Vi spiller en rigtig fin 1 halvleg fint spil i begge ender og bringer os hurtigt foran 5-1, derefter kommer ASA lidt i gang vi kan jo heller ikke holde dem fra at score men kommer godt igen med kontra og god fart i det etablerede angrebsspil.

-Dette gør at vi kan gå til pausen med en føring på 18-9, i pausen snakker vi om at vi skal fortsætte med de ting, som er gode og som har gjort at vi har den solide halvlegsføring.

-Vi starter egentlig anden halvleg ganske godt og kommer yderligere i front og vi fortsætter egentlig med at spille fint angrebspil med godt tempo. Desværre daler koncentrationen lidt i forsvaret, som det typisk sker, når man har en stor føring. Jeg prøver desuden lidt andre ting for at få set folk på forskellige pladser.

-Så med alle de ting i mente er det egentlig ganske tilfredsstillende, at vi tager en sejr i dag på 34-23 og kan sætte to point mere i banken. Alle otte markspillere kom på tavlen.

-Efter et par kampe mod bundholdene i 2. division skal vi nu tilbage til træningslokalet og forberede os på en svær hjemmekamp næste søndag, for der kommer reserverne fra Tvis Holstebro på besøg i Sæby Fritidscenter, og med ligapause grundet EM er det ikke til at vide, hvad de kommer herop med.

Målscorer for Sæby Håndbold Klub:
Mette Kjærsgaard 9
Sabina Bruun 5
Caroline Gaardbo 5
Josephine Jessen 5
Simona Florea 4
Malene Madsen 3
Nataline Olsen 2
Una Johanna Nolsøe 1

Keeper Ditte Sørensen leverede en redningsprocent på 42,5.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sikker sejr hjemme
til Sæbys håndbolddamer'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER