Klostergydens Fisk har<br> solgt et ton nytårstorsk

Klostergydens Fisk har
solgt et ton nytårstorsk

27. november 2016 - kl. 9:37 - af

Meget tyder på, at den foretrukne spise nytårsaften atter bliver fisk og specielt torsk.

Hos Klostergydens Fisk på havnen i Sæby er der allerede forrygende travlt både med bestillinger over nettet og i butikken.

– Vi kan mærke stor interesse for at spise fisk til jul og nytår, og det er jo godt også for sundheden. På nuværende tidspunkt har vi allerede bestillinger inde på et ton torsk til nytårsaften, så vi glæder os til at gøre mange mennesker glade med lækkert mad til både jul og nytår, siger Helene Aaen fra Klostergydens Fisk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klostergydens Fisk har
solgt et ton nytårstorsk'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER