Flint er fundet død<br> – dræbt af toget

Flint er fundet død
– dræbt af toget

25. november 2016 - kl. 14:11 - af

Jakob Christensens efterlyste hund Flint, som flere mente var set i Sæby, ernu fundet død ikke langt fra sit hjem ved Hjørring. Jakob Christensen fortæller:

Det er en meget trist dag. Flint blev fundet i nat, påkørt af toget. Han har sikkert været død siden få minuter efter han forlod grunden den 1. november.

Han blev fundet relativt tæt på mig, men var slynget fem meter ind i skoven, så han var ikke synlig. Han blev fundet af en ven til min ældste bonusdatter. Han er skovarbejder for banen.

Det er trods alt en trøst, at han næppe har opdaget, hvad der ramte ham, da toget er oppe i fuld fart på denne strækning, og han blev ramt bagfra.

Forstår ikke, at han ikke har hørt toget… Men det er jo set før. De lukker åbenbart alt andet ude, når de får aktiveret jagt-genet. Jeg tror stadig, at det er en fremmed kat, som har udløst det hele.

Nu skal jeg have aflyst alle eftersøgninger og have hunden fragtet hjem og begravet… Helst uden selv, at blive ramt af toget.

Jeg vil gerne takke ALLE, som har deltaget i eftersøgningen. Det har været helt overvældende, så mange som har hjulpet… Og med den iver mange har hjulpet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flint er fundet død
- dræbt af toget'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger