Vinsmagning og ægte skinke<br> hos JC Fiskegrej og Fritid

Vinsmagning og ægte skinke
hos JC Fiskegrej og Fritid

24. november 2016 - kl. 12:31 - af

JC Fiskegrej og Fritid på havnen i Sæby inviterer Black Friday på vinsmagning med meget mere.

-Vi sælger rigtig meget rigtig god vin, og vi vil rigtig gerne lade kunderne smage. Samtidig serverer vi smagsprøver på en ægte spansk Jamón Serrano skinke med passende tilbehør. Uden mad og drikke du’er det jo ikke, og vi holder jo længe åben fredag, fortæller indehaver Jesper Christensen.

Vinsmagningen begynder ved aftenstide, og JC Fiskegrej og Fritid har i dagens anledning ekstra mange gode tilbud og halv pris på mange udvalgte varer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinsmagning og ægte skinke
hos JC Fiskegrej og Fritid'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER